FICHA TÉCNICA

PDF:
ISBN: 9788419506924
DOI: https://doi.org/10.36006/82001-1
Referencia: 82001-1
Fecha: marzo, 2023
Tamaño: 140 (10,8 MB)

La competència digital docent al màster de formació del professorat de les universitats de Catalunya

Colección: Universidad
Género: No ficción

Disponible en formato digital:

COMPRAR EN OCTAEDRO EDITORIAL DIGITAL

PDF  9.99€

Presentación

Aquest llibre és un dels resultats del treball conjunt de docents del màster de formació del professorat de totes les universitats de Catalunya. S’ofereix un compendi d’aportacions de les onze universitats, que reflecteixen en sengles capítols com es treballa i desenvolupa la competència digital docent (CDD) i, si escau, com s’avalua en aquests estudis cadascuna de les institucions.
Un dels reptes principals actuals del màster és determinar com el professorat d’educació secundària en formació inicial desenvolupa la capacitat per exercir la tasca professional amb una competència en tot allò que té a veure amb l’ús de la tecnologia (recursos, aparells i entorns digitals). I, quan parlem d’aquesta competència, fem referència a la CDD.
Amb aquest llibre, resultant del projecte CerTICDocent: certificació de la competència digital docent del professorat d’educació secundària en formació inicial (ref.: 2020 ARMIF 00006), es pretén donar resposta a l’estat d’aquesta competència en l’entorn de les universitats catalanes que ofereixen el màster de formació el professorat, alhora que mostrar una visió global i descriptiva de la panoràmica actual i apuntar horitzons que cal treballar i resoldre.

Índice

La competència digital docent, un repte al màster de formació del professorat (Ramon Palau i Jordi Mogas)
1. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (Andy Morodo Horrillo)
2. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat de Barcelona (UB) (Katia Verónica Pozos Pérez, Diego Calderón-Garrido i Susana Arànega Español)
3. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat de Girona (UdG) (Jesús Granados Sánchez)
4. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat de Lleida (UdL) (Alexandra Vraciu, Anna Marsol i Montserrat Casanovas)
5. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) (Gil Pla-Campas, Joan Arumí-Prat i Jordi Chumillas-Coromina)
6. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) (Adriana Ornellas, Lorena Becerril, Neus Banqué-Martínez i Elsa Santamaría)
7. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) (Maica Sanz, Ramon Martí i Enric Mayol)
8. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) (Evaristo de la Torre, Toni Tubio, Ramon Barlam, Mar Carrió i Daniel Cassany)
9. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat Ramon Llull (URL) (Xavi Canaleta, Josep Campos-Rius i David Soler)
10. El desenvolupament de la CDD al màster de formació del professorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV) (Jordi Mogas, Ramon Palau, Cèlia Llurba i Gisela Cebrián)
11. El desenvolupament de la CDD al Màster Interuniversitari de Formació del Professorat de Matemàtiques (UAB, UB, UOC i UPC) (Mireia López-Beltran i Jordi Deulofeu-Piquet)

Jordi Mogas; Ramon Palau

9788419506924

82001-1

Echa un vistazo

Nota de prensa

Ir al contenido