COMPARTIR

 

 

DATOS EDICIÓN
Edición impresa

ISBN: 9788418615726
Referencia: 85256-0
Fecha: Abril, 2021
Encuardenación: Grapa
Tamaño: 22 x 22 cm
Páginas: 32
 
 

Dedicat a totes les víctimes de la COVID-19 i a totes les criatures que viuen i creixen en la incertesa dels temps de pandèmia

Vull sortir de casa!

Octaedro

8,50

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

Vull sortir de casa! és un conte de la sèrie Sense nom, de la col·lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure. Aquesta sèrie, que s’engloba en el moviment FILOSOFIA LÚDICA, forma part d’una proposta de literatura filosòfica per a la infància i recull històries d’un nen que comença adonar-se de diverses coses relacionades amb si mateix i amb el seu entorn.

Aquest conte va ser escrit durant la primera onada de la pandèmia del 2020 a Catalunya. El canvi en les pautes cognitives, emocionals, socials, culturals i relacionals provocat pel confinament i la nova normalitat cal que sigui explorat per la infància. El protagonista, inspirat en criatures reals, planteja les seves hipòtesis i fantasies sobre el que passa i ens mostra clarament la necessitat de dialogar amb les criatures sobre aquesta circumstància, que ens afecta a tots.

Al final del conte s’hi inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats creatives i reflexives per tractar aquestes qüestions en profunditat i de manera divertida.

Pin It on Pinterest

Share This