COMPARTIR

 

 

DATOS EDICIÓN
Edición impresa

ISBN: 9788418615726
Referencia: 85256-0
Fecha: Abril, 2021
Encuardenación: Grapa
Tamaño: 22 x 22 cm
Páginas: 32
 
 

Dedicat a totes les víctimes de la COVID-19 i a totes les criatures que viuen i creixen en la incertesa dels temps de pandèmia

Vull sortir de casa!

Colección: Cuentos para pensar/ Colección: Proyecto Noria/ Colección: Serie Sin nombre
GÉNERO: Cuento
Octaedro

8,50

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

Vull sortir de casa! és un conte de la sèrie Sense nom, de la col·lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure. Aquesta sèrie, que s’engloba en el moviment FILOSOFIA LÚDICA, forma part d’una proposta de literatura filosòfica per a la infància i recull històries d’un nen que comença adonar-se de diverses coses relacionades amb si mateix i amb el seu entorn.

Aquest conte va ser escrit durant la primera onada de la pandèmia del 2020 a Catalunya. El canvi en les pautes cognitives, emocionals, socials, culturals i relacionals provocat pel confinament i la nova normalitat cal que sigui explorat per la infància. El protagonista, inspirat en criatures reals, planteja les seves hipòtesis i fantasies sobre el que passa i ens mostra clarament la necessitat de dialogar amb les criatures sobre aquesta circumstància, que ens afecta a tots.

Al final del conte s’hi inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats creatives i reflexives per tractar aquestes qüestions en profunditat i de manera divertida.

Ver el índice del libro


Coloca aquí el índice.


Angélica Sátiro

Enamorada de la filosofía, desde los años ochenta escribe libros, elabora e implementa proyectos y realiza formaciones en el campo filosófico. Tiene especial cariño por el proyecto internacional de Filosofía para Niños, creado por Matthew Lipman y su colaboradora Ann Margaret Sharp. Dirige el Proyecto Noria (www.octaedro.com/noria), uno de los currículums de filosofía para niños, aplicado en varios países. Dirige la Casa Creativa (www.lacasacreativa.net) y la Asociación Crearmundos (www.crearmundos.net). Es doctora en Pedagogía por la Universidad de Barcelona, investigadora (DEA) con altos estudios en Filosofía práctica por la Universidad de Barcelona, máster en Creatividad Aplicada por la Universidad de Santiago de Compostela, posgraduada en Temas Filosóficos por la Universidad Federal de Minas Gerais (Brasil) y se formó en Filosofía para Niños en la Universidad estatal de Montclair, Nueva Jersey (Estados Unidos). Es impulsora del Movimiento de la Filosofía Lúdica.

   

Pin It on Pinterest

Share This