FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN: 9788418615726
DOI:
Referencia: 85256-0
Fecha: abril, 2021
Encuadernación: grapa
Tamaño: 22 x 22 cm.
Páginas: 32 a tot color

Vull sortir de casa!

Género: Cuento

8,50

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

Vull sortir de casa! és un conte de la sèrie Sense nom, de la col·lecció Contes per pensar, que inclou llibres per aprendre a pensar, entendre el món i conviure. Aquesta sèrie, que s’engloba en el moviment FILOSOFIA LÚDICA, forma part d’una proposta de literatura filosòfica per a la infància i recull històries d’un nen que comença adonar-se de diverses coses relacionades amb si mateix i amb el seu entorn.

Aquest conte va ser escrit durant la primera onada de la pandèmia del 2020 a Catalunya. El canvi en les pautes cognitives, emocionals, socials, culturals i relacionals provocat pel confinament i la nova normalitat cal que sigui explorat per la infància. El protagonista, inspirat en criatures reals, planteja les seves hipòtesis i fantasies sobre el que passa i ens mostra clarament la necessitat de dialogar amb les criatures sobre aquesta circumstància, que ens afecta a tots.

Al final del conte s’hi inclou un apartat adreçat als adults que proposa activitats creatives i reflexives per tractar aquestes qüestions en profunditat i de manera divertida.

Índice

Angélica Sátiro
9788418615726

85256-0

Echa un vistazo

Nota de prensa

Dedicat a totes les víctimes de la COVID-19 i a totes les criatures que viuen i creixen en la incertesa dels temps de pandèmia

Ir al contenido