FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN:
DOI:
Referencia:
Fecha:
Encuadernación:
Tamaño:
Páginas:

El menjar no es llença

El relat de les criatures sobre l'aprofitament alimentari
Colección:
Género: Cuento

10,00

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

El menjar no es llença. El relat de les criatures sobre l’aprofitament alimentari. Totes hem crescut amb l’imperatiu “El menjar no es llença!”, però quantes de nosaltres hem fet una reflexió conscient sobre les causes i conseqüències d’aquest fenomen? Tot i viure en un context d’emergència climàtica, el malbaratament alimentari
segueix sent un terreny força desconegut, que té unes conseqüències que van molt més enllà de les tones d’aliments descartades. Les autores dels vint-i-vuit contes que tens a les mans ja hi han reflexionat a través dels seus textos i il·lustracions.

Els contes d’aquest recull són una selecció de les 168 propostes presentades en la categoria infantil de la 5a edició del Premi #elmenjarnoesllença, una iniciativa que organitza anualment la Fundació Espigoladors, implicant a infants, joves, escoles, mestres i famílies a ser part de la solució. Una iniciativa de la Fundació Espigoladors amb el suport de d’Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Diputació de Barcelona.

Índice

Varios Autores

Ir al contenido