FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN:
DOI:
Referencia:
Fecha:
Encuadernación:
Tamaño:
Páginas:

Economia Solidària i Feminista

Pràctiques inspiradores que fan saltar les costures
Colección:
Género: No ficción

10,00

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

Economia Solidària i Feminista és fruit de la cooperació de moltes persones i entitats, del treball compartit entre les companyes de la Comissió d’Economies Feministes de la XES, les membres del postgrau d’Economia Social i Solidària – Estudis Cooperatius (coordinat per la Universitat Pompeu Fabra, La Ciutat Invisible i la Xarxa d’Economia Solidària), la Comissió de Publicacions i Formació de la XES i la cooperativa editorial Pol·len Edicions.

Qui són les autores del recull Economia Solidària i Feminista? Mireia Bosch, Alba Crespo, Sarai Dorado, Mercè Esteban, Júlia Granell, Elba Mansilla, Martina Marcet, Estel·la Marcos, Ana Muñoz, Tariana Salazar i Blanca Valdivia. Són autores de diferents àmbits (pagesia agroecològica, treball de la llar i les cures, urbanisme feminista, salut comunitària, activisme, etc.). I de diferents col·lectius (Punt 6, La Fede.cat).

Per explicar l’Economia Feminista a partir de l’experiència encarnada de les autores, resulten completament reveladors una sèrie de fets. “Hem patit un accident de bici, hem assumit les responsabilitats de cures de petites i grans, hem sigut desnonades”, expliquen a tall d’exemple.

EINES és una col·lecció impulsada per la Xarxa d’Economia Solidària i Pol·len edicions sccl. La col·lecció neix com a instrument d’informació i coneixement per difondre l’economia social i solidària a Catalunya, el seus reptes i les seves respostes. EINES ens recorda, divulgativament, que comencem a poder viure d’una altra manera. Si voleu conèixer els altres títols de la col·lecció, no us perdeu el primer, Esmolem les eines, el segon, Invitació a l’Economia Solidària, el tercer, Finances ètiques i solidàries, i el quart, La transició a les renovables.

Índice

Autores Varios

Ir al contenido