COMPARTIR

 

 

DATOS EDICIÓN
Edición impresa

ISBN: 9788499217697
Referencia: 85265-0
Fecha:
Encuardenación:
Tamaño:
Páginas:
 
 

Planta, juga i cuina amb en Brots

De 6 a 9 anys

Colección: Cuentos infantiles
GÉNERO: Cuento

23,50

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

És possible implicar els nostres fills en la seva pròpia alimentació?
En Brots és un genuí personatge capaç de transmetre als més petits les necessitats que té per convertir-se en un meravellós hortet. Amb ell prendran consciència sobre el medi ambient, el menjar sà i de qualitat i en definitiva el consum responsable.
Un material educatiu amb una història interactiva i emocionant, on el nen és el protagonista i aprèn, de la forma més pràctica i divertida, conceptes sobre la natura, la vida i l’amistat.
Planta, juga i cuina amb en Brots és un nou producte de la família SeedBox, la revolució dels horts urbans. Els SeedBox son petites capses que contenen tot allò necessari per introduir-se al món de l'autocultiu, per a totes les edats i gustos.
En aquest cas, està destinat a nens de 6 a 9 anys, que contínuament es pregunten d'on vénen les coses, per què existeixen i per què serveixen…; a nens amb una curiositat insaciable i amb més sensibilitat per un aprenentatge pràctic, que prefereixen embrutar-se i descobrir les coses per ells mateixos, i que sempre estan disposats a jugar!
A més, amb en Brots aprendran a tenir una responsabilitat, l’hauran de cuidar perquè finalment doni els seus fruits i amb aquests poder fer unes delicioses receptes. Una primera introducció a la cuina ecològica i sana!
Converteix-los en experts hortolans amb en Brots!

Ver el índice del libro

1. Ens fem amics
2. Creem vida
3. Les senyoretes llavors de Tomàquet Cherry
4. La senyoreta Llavor de Ruca
Objectius del kit i guia tècnica

Pin It on Pinterest

Share This