FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN: 9788499217697
DOI:
Referencia: 85265-0
Fecha: octubre, 2015
Encuadernación: rústica
Tamaño: 20 x18.5 cm.
Páginas: 48

Planta, juga i cuina amb en Brots

De 6 a 9 anys
Tema: Cuentos
Colección: Cuentos infantiles
Género: Cuento

23,50

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

És possible implicar els nostres fills en la seva pròpia alimentació?
En Brots és un genuí personatge capaç de transmetre als més petits les necessitats que té per convertir-se en un meravellós hortet. Amb ell prendran consciència sobre el medi ambient, el menjar sà i de qualitat i en definitiva el consum responsable.
Un material educatiu amb una història interactiva i emocionant, on el nen és el protagonista i aprèn, de la forma més pràctica i divertida, conceptes sobre la natura, la vida i l’amistat.
Planta, juga i cuina amb en Brots és un nou producte de la família SeedBox, la revolució dels horts urbans. Els SeedBox son petites capses que contenen tot allò necessari per introduir-se al món de l’autocultiu, per a totes les edats i gustos.
En aquest cas, està destinat a nens de 6 a 9 anys, que contínuament es pregunten d’on vénen les coses, per què existeixen i per què serveixen…; a nens amb una curiositat insaciable i amb més sensibilitat per un aprenentatge pràctic, que prefereixen embrutar-se i descobrir les coses per ells mateixos, i que sempre estan disposats a jugar!
A més, amb en Brots aprendran a tenir una responsabilitat, l’hauran de cuidar perquè finalment doni els seus fruits i amb aquests poder fer unes delicioses receptes. Una primera introducció a la cuina ecològica i sana!
Converteix-los en experts hortolans amb en Brots!

Índice

1. Ens fem amics
2. Creem vida
3. Les senyoretes llavors de Tomàquet Cherry
4. La senyoreta Llavor de Ruca
Objectius del kit i guia tècnica

Carles Llevat
9788499217697

85265-0

Ir al contenido