FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN: 9788480638159
DOI:
Referencia: 80116-0
Fecha: julio, 2006
Encuadernación: rústica
Tamaño: 15 x 23 cm.
Páginas: 192

Experiències d’aprenentatge servei

Coordinació:
Tema:
Colección: Recursos
Género: No ficción

16,80

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

L’aprenentatge servei és una proposta educativa que combina l’aprenentatge de continguts, habilitats i valors amb el servei a la comunitat. Es tracta d’un tipus d’activitat que s’ha desenvolupat de manera intuïtiva des de diferents entitats i àmbits educatius.
Des de fa temps, s’ha fet un esforç per sistematitzar i compartir bones pràctiques educatives que tenen en comú l’aprenentatge dels infants I joves i la seva acció directa en el medi amb la voluntad de millorar-lo. Moltes d’aquestes pràctiques no han estat concebudes com a activitats d’aprenentatge servei pròpiament, però el seu desenvolupament conté els elements fonamentals perquè les considerem força pròximes o puguem denominar-les amb aquest terme.
Aquest llibre aplega una selecció de bones pràctiques amb la voluntad de donar a conèixer aquesta proposta educativa. S’hi presenten un total de deu experiències narrades i sistematitzades de forma detallada, que s’agrupen en tres blocs: aprenentatge servei a l’escola, a la universitat i a l’educació no formal

Índice

Índex Pròleg
Presentació
Què és l’aprenentatge servei?
1. L’aprenentatge servei a l’escola
2. L’aprenentatge servei a la universitat
3. L’aprenentatge servei a l’educació no formal
Bibliografía
Contingut

Laura Rubio Serrano; Xus Martín i Garcia
9788480638159

80116-0

Ir al contenido