FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN:
DOI:
Referencia:
Fecha:
Encuadernación:
Tamaño:
Páginas:

Difon la idea!

Memòria gràfica de l’Esquerra Independentista. Adhesius 1869-2019
Colección:
Género: Narrativa

25,00

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

Difon la idea! Memòria gràfica de l’Esquerra Independentista. Adhesius 1869-2019 és un llibre sobre la història de l’Esquerra Independentista dels Països Catalans (1969-2019) a través dels seus adhesius. Aquest treball agrupa la memòria gràfica d’un moviment polític divers i plural, des de la fundació del PSAN (1968-1969), la lluita antirepressiva després de la ràtzia contra militants independentistes, fins a les detencions arran de les protestes contra la sentència de les preses i presos polítics (2019). Així, el llibre conté 1.090 adhesius en el color original i agrupats temàticament en les principals lluites en les que ha participat Esquerra Independentista.

Difon la idea! ha estat possible gràcies a la col·laboració de Pol·len edicions amb el Centre de Documentació de l’Esquerra Independentista i el Fons d’Adhesius de Lluita i Temàtica Independentista. Per a editar-lo s’ha fet una campanya de finançament popular a través de la plataforma Verkami, on es van rebre 350 aportacions. Durant la campanya, vam difondre vídeos de suport del músic Cesk Freixas o de l’Ateneu Llibertari del Berguedà.

La primera pàgina del llibre conté 12 adhesius per a que cadascú personalitzi la portada de la manera que consideri més bonica.

Índice

Jordi Padró; Martí Puig; Pep Garcia

Ir al contenido