FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN:
DOI:
Referencia:
Fecha:
Encuadernación:
Tamaño:
Páginas:

On és el tiet?

Colección:
Género: Cuento

12,00

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

On és el tiet? d’Elisenda Pascual i Martí amb il·lustracions de Glòria Vives Xiol

*Aquest manual està escrit amb la mirada de l’acompanyament respectuós a la infància. Aquest enfoc es centra en les etapes evolutives de les criatures i en el que és adequat en cada moment. Per a més informació al respecte, podeu accedir a la web d’Acompanyament Familiar, projecte del qual en sóc fundadora i directora.

“La presó és un lloc molt gran on hi viuen les persones que hi busquen la LLIBERTAT, li diu la mare a l’Aina quan li pregunta pel seu tiet. La petita s’imagina un palau ple de meravelles. Gràcies a les paraules de la seva mare, pot comprendre que allí dins no tot és tant magnífic i que el tiet necessita que, des de l’exterior, l’ajudin a seguir cultivant dins seu la LLIBERTAT que li han pres”
On és el tiet? és un conte escrit per poder explicar a les criatures què passa quan una persona propera es troba privada de llibertat a la presó. Naix de la vivència personal d’haver de compartir la realitat d’un empresonament polític a una nena de 4 anys, degut als esdeveniments que es viuen a Catalunya per la manca de llibertats democràtiques. A través de la història de l’Aina, les criatures poder identificar-se amb la vivència i comprendre la realitat difícil que se’ls hi intenta explicar.

Índice

Elisenda Pascual i Martí

Ir al contenido