FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN: 2385-6467-01
DOI:
Referencia: 96001-0
Fecha: octubre, 2015
Encuadernación: Rústica
Tamaño:
Páginas:

La Revista d’El Diari de l’Educació. NÚM. 1

Nenes i nens, o com educar en la diferència
Colección: Drets/Derechos, Ed
Género: Revista

15,00

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

El dossier monogràfic d’aquest primer número porta per títol Educar en la diferència i aborda les qüestions de gènere, per ampliar el tractament d’un tema molt present en el dia a dia del diari. La peça central, de l’escriptor Gabi Martínez i la fotoperiodista Carmen Secanella, parla dels rols que assumeixen nens i nenes en el pati de l’escola, i l’acompanya un anàlisi del paper assignat a les dones i les nenes en les joguines, la publicitat i els llibres de text.

També abordem amb un reportatge la realitat dels nens i nenes transsexuals, i com la viuen infants i famílies. Una infografia aborda els efectes a l’aula de la llei catalana contra l’homofòbia i amb un reportatge parlem de l’assetjament a les universitats, un problema sovint invisibilitzat.

La revista també entra en qüestions universitàries. Un informe de 12 pàgines aborda la situació de les universitats davant la globalització, des del model des del finançament fins a la forma de govern i la docència. Un altre reportatge aborda l’ensenyament de l’economia a través d’acadèmics que critiquen el model hegemònic.

Índice

2385-6467-01

96001-0

Ir al contenido