FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN: 2696-6980
DOI:
Referencia: 96102-0
Fecha: febrero, 2022
Encuadernación: rústica
Tamaño: 21 x 29.7 cm.
Páginas: 150 a todo color

PDF:
ISBN: 9772696698007:11
DOI:
Referencia: 96102-1
Fecha: febrero, 2022
Tamaño:

La Revista d’El Diari de la Sanitat. Núm. 11

Històries de la pandèmia
Colección: Drets/Derechos, Ds
Género: Revista

20,00

EDICIÓN IMPRESA

Disponible en formato digital:

COMPRAR EN OCTAEDRO EDITORIAL DIGITAL

PDF  20€

Presentación

Editorial: Més enllà de les xifres

Des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19, els mitjans de comunicació han anat recollint les xifres de contagis, ingressos i defuncions. Amb el temps, ens hem anat acostumant a aquesta allau constant de xifres, fins al punt de normalitzar-les dins el nostre dia a dia. Però darrere de cada xifra hi ha una persona: una persona que s’ha contagiat, que ha ingressat per Covid a l’hospital, o una persona que ha mort a causa de la malaltia. En aquesta revista volem posar el focus, precisament, en les persones. En les històries personals que s’amaguen darrere d’aquesta crisi sanitària que ha fet trontollar completament el nostre sistema sanitari.

És evident que la principal fortalesa que té un país a l’hora de fer front a una crisi sanitària de la magnitud que estem vivint és disposar d’un sistema eficient i ben finançat, però el nostre sistema sanitari, i amb la pandèmia s’ha vist clarament, arrossega grans dèficits i debilitats des de fa anys, a causa de les retallades en sanitat. La crisi sanitària també ha posat de manifest que tenim uns professionals sanitaris excel·lents, que mereixen ser cuidats i estar ben retribuïts, amb unes condicions laborals dignes. No són herois ni soldats. Són treballadors i treballadores de la sanitat al servei de la salut de les persones i de la societat.

Aquesta publicació també vol ser un homenatge a la tasca assistencial de tots aquests professionals i a la seva capacitat de curar, però també de cuidar. A més d’algunes de les ‘històries de la pandèmia’, en aquesta nova publicació en paper abordem també temes com l’impacte de la pandèmia en la salut mental de la població, l’augment de les desigualtats socials a causa de la Covid o les conseqüències que aquesta crisi sanitària ha tingut en el diagnòstic i tractament d’altres malalties.

El Diari de la Sanitat va néixer el 2016 amb la voluntat de fer un periodisme independent i lliure al servei de la comunitat que lluita en primera línia per defensar un dret tan essencial com és el de la salut i l’assistència sanitària. Nosaltres seguirem aquí. Al vostre costat.

Índice

2696-6980

9772696698007:11
96102-0

96102-1

Echa un vistazo

Nota de prensa

Ir al contenido