FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN: 9788499219882
DOI:
Referencia: 85267-0
Fecha: noviembre, 2017
Encuadernación: rústica
Tamaño: 21 x 21 cm.
Páginas: 40

En Marc i els superherois

Autoría: Sergio Martín Tarrasón, Lourdes Rius Ortiz. 

lustracions són de l’Eduard Blanch.

Colección: Cuentos infantiles
Género: Cuento

9,00

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

En Marc i els superherois és un conte del projecte Superherois (www.superherois.cat), que pretén apropar-nos als trastorns de l’espectre autista o TEA des d’una perspectiva propera i de caràcter poètic i metafòric.

Els dos contes que componen aquest projecte se centren en dues perspectives poc tractades fins ara: la dels progenitors amb un fill amb TEA i la d’una nena que pateix aquest trastorn.

En aquest conte es narren algunes de les vivències dels nens i nenes amb aquests tipus de trastorns del desenvolupament i les dels seus familiars, cosa que ens permet apropar-nos d’una forma educativa i senzilla a algunes de les dificultats i els reptes amb què conviuen tots plegats. Al final del conte s’inclou un apartat dirigit als adults que acompanyen en la lectura, en què s’explica el projecte i s’ofereixen reflexions i activitats per tractar els continguts amb més profunditat.

Les il·lustracions són de l’Eduard Blanch, dissenyador i il·lustrador, aplica els seus coneixements a les arts visuals, el cartellisme i el packaging i treballa l’obra plàstica i gràfica ( www.edublanch.com).

Índice

Lourdes Rius Ortiz
9788499219882

85267-0

Ir al contenido