FICHA TÉCNICA

EDICIÓN IMPRESA:
ISBN: 9788417219307
DOI:
Referencia: 85249-0
Fecha: febrero, 2018
Encuadernación: rústica
Tamaño: 22 x 22 cm.
Páginas: 40

El jardí de la Joanina

Ilustraciones de: Glyn Goodwin.
Género: Cuento

8,80

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

El jardí de la Joanina és un conte de la sèrie La Joanina i els seus amics, que s’inclou dins de la col·lecció Contes per pensar, que forma part de la línia educativa Filosofia per a Nens. Aquest projecte uneix la literatura infantil a la finalitat de desenvolupar la capacitat de pensar dels nens i les nenes. Així mateix, el conte forma part del moviment Filosofia Lúdica, que proposa jugar a pensar i pensar jugant.

Durant els anys 2016 i 2017 s’ha dut a terme un projecte pilot en diverses escoles i organitzacions relacionades amb la infància de diversos països, en què nens i nenes de 3 a 11 anys han estat pensant, imaginant, creant, cuidant i utilitzant jardins en els seus entorns, de la mà de persones adultes que els acompanyen en aquesta aventura. Durant aquest procés, va sorgir la necessitat d’un conte que pogués convidar més nens i nenes a compartir el desig d’iniciar-se en aquesta experiència. I és així com sorgeix aquest conte, que només és un element més en un gran moviment d’ètica i estètica ambiental que ja es va encetar arran del lideratge de la infància.

Al final del llibre s’hi inclou un apartat amb orientacions per abordar algunes de les qüestions plantejades en el conte i per sumar-se al projecte de crear jardins arreu del planeta.

Índice

Angélica Sátiro; Glyn Goodwin
9788417219307

85249-0

Ir al contenido