FICHA TÉCNICA

ISBN 9788492748136
Páginas 136

Transformacions geomètriques

16,00

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

La col·lecció Els Dossiers de la Maria Antònia Canals recull una mostra dels materials que l’autora ha anat elaborant al llarg de la seva dilatada trajectòria, conjuntament amb el gabinet GAMAR de la Universitat de Girona. Una col·lecció imprescindible per posar a l’abast de tot el professorat una oferta innovadora i evidenciar el paper del material en l’aprenentatge de les matemàtiques en Educació Infantil, Educació Primària i ESO.
Els materials de la col·lecció no pretenen donar resposta a cap currículum, ni oficial ni personal. Només s’han escollit uns temes clau i s'han intentat aprofundir des de la mirada matemàtica i des de la voluntat d’adequar-los als nens i les nenes.
Cada títol oferta un tema organitzat en tres o més blocs. Cada bloc està format, al mateix temps, per unes orientacions didàctiques, propostes d’activitats i un extens annex amb models de plantilles fotocopiables.

Els temes de la col·lecció són els següents:
101. Primers nombres i primeres operacions
102. El treball de les fraccions
103. Estadística, combinatòria i probabilitat
104. Lògica a totes les edats
105. Superfícies, volums i línies
106. Transformacions geomètriques
107. Problemes i més problemes
108. Mesures i geometria
109. Nombres i operacions II
110. Càlcul amb reglets numèrics

¡GASTOS DE ENVÍO GRATIS!

EDICIÓN IMPRESA

 


Maria Antonia Canals Tolosa

Es una maestra de familia de maestros, le inculcaron los métodos de María Montessori. Se licenció en ciencias exactas. En 1956 trabajó en la escuela Talitha y con Marta Mata, Pere Darder, María Teresa Codina y otros, fue uno de los fundadores de la Asociación de Maestros Rosa Sensat . En 1962 fundó el colegio Ton i Guida en el barrio de Verdum de Barcelona. Ha trabajado en la formación de maestros en la Universidad Autónoma de Barcelona y las universidades de Vic y de Girona. Es autora de numerosas publicaciones sobre la enseñanza de las matemáticas y su influencia es muy notable en los grupos de maestros Almost y Perímetro. Ha recibido la Medalla al Mérito en el Trabajo en 1986, y el Premio Maestros 68 en 1994 y la Cruz de Sant Jordi en 2006. Un centro de formación de maestros al Nepal lleva su nombre.


INFORMACIÓN DE TRANSPORTE

España peninsular

  • Gastos de envío gratis, para los pedidos superiores a 20 Euros. Envío por Correos Express. Entrega en 24-48 horas
  • Gastos de envío gratis, para los pedidos inferiores a 20 Euros. Envío por Correos (Tarifa especial para editoriales). Entrega en 3-8 días hábiles (6 días en el 95 % de los envíos)

Baleares

  • Gastos de envío gratis, para los pedidos superiores a 30 Euros. Envío por Correos Express. Entrega en 2-4 días hábiles.
  • Gastos de envío gratis, para los pedidos inferiores a 30 Euros. Envío por Correos (Tarifa especial para editoriales). Entrega en 4-10 días hábiles

Canarias, Ceuta, Melilla:

  • Gastos de envío gratis, para los pedidos de cualquier importe. Envío por Correos (Tarifa especial para editoriales). Entrega en 5-15 días hábiles

Resto del mundo

  • Gastos de envío, consultar con la editorial octaedro@octaedro.com

Pin It on Pinterest

Share This