FICHA TÉCNICA

ISBN 9788480637587
Referencia 80113
Páginas 148

Ser professor

Paraules sobre la docència universitària

14,00

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

Índex Pròleg
Introducció
1ª PART: La docència
1. Conèixer i reescriure
2. Comunicar
3. Avaluar
2ª PART: Els personatges
4. –Els professors
5. Els alumnes
6. El que queda per dir: dubtes, justificacions
7. Perles
Annex: Protocol de l’entrevista als professors
3ª PART: Una dècada més tard
Un “passadís electrónic” per continuar pensant
BibliografiaContingut A partir de les postres converses amb 24 professors i profesores de la Universitat de Barcelona, en aquest treball comentem algunes maneres d’entendre i enfocar la docència a la universitat. En aquesta obra hi parlen professors i profesores formats com a docents que fan classes en els primers cicles de les carreres, carregats d’alumnes i que impartiesen assignatures troncals o bàsiques, i potser alguna d’especialitat o de doctorat. Professors i profesores que no només es preocupen de saber-ne més de la seva matèria, sinó de com impartir-la millor, com fer que els seus alumnes aprenguin més. A més, són crítics amb l’escassa valoració institucional de la seva funció docent i, per damunt de tot, tenen en comú una actitud: la docència els interessa per ella mateixa, en gaudeixen i (a vegades) la pateixen.

¡GASTOS DE ENVÍO GRATIS!

EDICIÓN IMPRESA

INFORMACIÓN DE TRANSPORTE

España peninsular

  • Gastos de envío gratis, para los pedidos superiores a 20 Euros. Envío por Correos Express. Entrega en 24-48 horas
  • Gastos de envío gratis, para los pedidos inferiores a 20 Euros. Envío por Correos (Tarifa especial para editoriales). Entrega en 3-8 días hábiles (6 días en el 95 % de los envíos)

Baleares

  • Gastos de envío gratis, para los pedidos superiores a 30 Euros. Envío por Correos Express. Entrega en 2-4 días hábiles.
  • Gastos de envío gratis, para los pedidos inferiores a 30 Euros. Envío por Correos (Tarifa especial para editoriales). Entrega en 4-10 días hábiles

Canarias, Ceuta, Melilla:

  • Gastos de envío gratis, para los pedidos de cualquier importe. Envío por Correos (Tarifa especial para editoriales). Entrega en 5-15 días hábiles

Resto del mundo

  • Gastos de envío, consultar con la editorial octaedro@octaedro.com

Pin It on Pinterest

Share This