COMPARTIR

 

 

DATOS EDICIÓN
Edición impresa

ISBN: 9788480639408
Referencia: 80125-0
Fecha:
Encuardenación:
Tamaño:
Páginas: 192
 

Edición digital PDF

ISBN: 9788499210568
Referencia: 80125-1
Fecha:
Tamaño:
 
 

Jo, ni més, ni menys

Assertivitat per a força dones i alguns homes

17,80

EDICIÓN IMPRESA

Presentación

Per què és més assertiu dir “no” que dir “sí”? Per què considerem que les dones són agressives si responen de la mateixa manera que un home en una mateixa situació i en canvi diem que l’home és assertiu? L’assertivitat ve de dins o és un vestit que hem de dur en determinades ocasions? Per què moltes dones ens sentim impel.lides a mostrar-nos conciliadores i a cedir mentre que molts homes troben natural defensar als seus interessos i perseguir els seus objectius? I per què algunes dones es passen a l’altra banda i comencen a mossegar?
És cert que si aprenem a relacionar-nos des de l’assertivitat ens sentirem millor? Com podem aprendre’n, a ser assertives i assertius? Hi ha receptes, per aconseguir-ho?
Aquest llibre no és segur que us doni totes les respostes, però confio que us proporcioni algunes indicacions per repensar les relacions entre el poder i la comunicació i que us faciliti, mitjançant les tècniques i procediments que s’hi expliquen, el canvi cap a l’assertivitat que penseu que hauríeu d’intentar i que segurament voldreu iniciar.

Ver el índice del libro

Índex Agraïments
Sumari
Preàmbul
PRIMERA PART. ENTORN DE L’ASSERTIVITAT
1. Introducció
2. L’estat de la qüestió
3. Què és l’assertivitat: assertivitat, no-assertivitat, agressivitat
4. Típics problemes d’assertivitat
SEGONA PART. TÈCNIQUES I PROCEDIMENTS PER DESENVOLUPAR CONDUCTES ASSERTIVES
5. Técniques individuals per incrementar l’assertivitat
6. Les agressions
7. Tècniques grupals per incrementar l’assertivitat
8. El paper de les institucions com a garants dels drets de les dones
Conclusions
Annex. Legalitat vigent


Maria Lluïsa Fabra i Sales

Maria Lluïsa Fabra es Doctora en Ciencias de la Educación y profesora en la Universidad Autónoma de Barcelona, pero es también licenciada en Filosofía y Letras (lenguas románicas) y diplomada en Psicología. Cursó estudios de maitrîse en París y, gracias a una beca Fullbraight, hizo un stage y trabajos de investigación en universidades de California. Ha dado cursos en numerosas universidades del Estado español y en Brasil, Argentina y California, y ha colaborado como consultora y docente con diversas empresas. Su especialidad académica es la Dinámica de Grupo, pero, después de su stage en los EE.UU. y a lo largo de los últimos veinte años, se ha dedicado a la comunicación, al desarrollo de las habilidades interpersonales y a la asertividad. Entre sus publicaciones destacan: La mujer en España (en colaboración con Mireia Bofill, Elisa Vallés y Anna Sallés), La nueva pedagogíaTécnicas de grupo para la cooperaciónNi subordinadas ni sumisas, Hablar y escuchar (con Miquel Domènech)y Asertividad para muchas mujeres y algunos hombres.


🛒 PDF

 

Pin It on Pinterest

Share This