Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
CLICA PARA ACCEDER A TU SITIO FAVORITO DE OCTAEDRO
 
Sex-crets

Sex-crets

Els secrets d'un aprenentatge
Tema: Educación, Educación en valores, Salud
Colección: Recursos
Género: Ensayo
Editorial Octaedro, Octubre 2012
EDICIÓN IMPRESA COMPRAR 17,50 €
ISBN 978-84-9921-212-8
Ref. 0-80132
PRESENTACIÓN
Sex-crets. Els secrets d’un aprenentatge és un material adreçat a tots aquells professionals interessats a treballar amb adolescents i joves aspectes relacionats amb l’afectivitat i la sexualitat. Es pretén facilitar el diàleg per poder pensar, debatre i reflexionar sobre l’amor i l’enamorament, el desig, la importància del grup, la relació amb els pares, les primeres relacions, els mètodes anticonceptius, l’embaràs, etc.

La finalitat d’aquest material didàctic és, d'una banda, contribuir a la vivència d’unes relacions afectives i sexuals positives i saludables per part dels nostres adolescents i, de l'altra, proporcionar als professionals una eina actual i dinàmica que els ajudi en les seves intervencions.

Els anys d’experiència en la realització de tallers d’educació afectiva i sexual al Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS) ens han fet veure la necessitat de renovar les dinàmiques que s’utilitzen en les activitats educatives per apropar-les més a la realitat dels adolescents i joves. Hem tingut la sort de poder comptar, una vegada més, amb la creativitat i el talent de la il•lustradora i amiga Mariel Soria, que ha sabut plasmar les nostres idees en divertides i originals il•lustracions, que de ben segur faran que aquest material sigui més atractiu als ulls del jovent.
ÍNDICE
Presentació
Introducció
Metodologia
1. Estem canviant
2. Descobrint-se el cos: la masturbació
3. L’enamorament i l’amor
4. Les diferències de gènere en la sexualitat
5. Petons, carícies..., el petting
6. El desig i la seva orientació
7. La primera vegada
8. Els mètodes anticonceptius: la negociació del preservatiu
9. L’anticoncepció d’urgència
10. L’embaràs
11. Els pares i altres adults significatius
12. La sexualitat y els mitjans de comunicació
13. La relació amb el grup
14. Riscos associats a les noves tecnologies
15. Les infeccions de transmissió sexual i la sida
16. Els sex-mites
Bibliografia
Annexes
Paula Baldi (2 libros)
Trabajadora social, forma parte del equipo de profesionales del Centro Joven de Anticoncepción y Sexualidad (CJAS) y de la Asociación de Planificación Familiar de Cataluña y Baleares, y son responsables de la coordinación y realización de los talleres de educación afectiva y sexual dirigidos a adolescentes y jóvenes.
Psicóloga, forma parte del equipo de profesionales del Centro Joven de Anticoncepción y Sexualidad (CJAS) y de la Asociación de Planificación Familiar de Cataluña y Baleares, y son responsables de la coordinación y realización de los talleres de educación afectiva y sexual dirigidos a adolescentes y jóvenes.
Trabajadora social, forma parte del equipo de profesionales del Centro Joven de Anticoncepción y Sexualidad (CJAS) y de la Asociación de Planificación Familiar de Cataluña y Baleares, y son responsables de la coordinación y realización de los talleres de educación afectiva y sexual dirigidos a adolescentes y jóvenes.
Sex-crets
Compartir en Facebook Twitter
Bájate la ficha
Subscríbete a las novedades
MATERIAL COMPLEMENTARIO
TAMBIÉN TE INTERESARÁN:
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Teléfono 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Hazte usuario    

Suscríbete a las novedades    

Copyright y Aviso Legal    

Contacto
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especializada en libros sobre educación, tanto para el desarrollo del profesorado como para la actualizacion del alumnado.
Esta web utiliza galletas técnicas propias, y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios. Algunas funcionalidades de esta web podrían no estar disponibles sin estas galletas. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso (más información). X