Editorial Octaedro Educación Lengua Española Educación Convivencias Passos Ediciones Mágina Música y Flamenco Octaedro .CAT Rosasensat Proyecto Noria
CLICA PARA ACCEDER A TU SITIO FAVORITO DE OCTAEDRO
 
Aprendre a ser amb internet

Aprendre a ser amb internet

Com contribuir a la formació de la personalitat en el món d’internet
Tema: Educación
Colección: Aprendre amb internet
Género: Ensayo
Editorial Octaedro, Junio 2017
EDICIÓN IMPRESA COMPRAR 12,00 €
ISBN 978-84-9921-925-7
Ref. 0-80162 64 pp.
PRESENTACIÓN
Els infants i adolescents d’avui han nascut i crescut amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i internet ha esdevingut per a ells una extensió del món físic. De fet, poden ser considerats nadius digitals, terme que va encunyar Marc Prensky fa alguns anys.

Les noves generacions han fet del ciberespai un entorn on interactuen, opinen, aprenen, consumeixen o, fins i tot, creen. La hiperconnectivitat del nostre temps, propiciada pels social media, condiciona i modela la pròpia identitat dels més joves, inclosa la digital.

Malgrat tot, els nostres petits s’aventuren moltes vegades a explorar el ciberespai sense conèixer els problemes i amenaces que hi poden trobar. Per aquesta raó, Aprendre a ser amb internet vol oferir a famílies i docents algunes idees clau que els permetran acompanyar els seus fills i alumnes en el descobriment i l’exploració de la xarxa. El fi és poder fer d’ells autèntics ciutadans 2.0.
ÍNDICE
Pròleg
Què en sabem?
  L’experiència
  El marc
Què volem?
  Les opcions
  Les decisions
Què hi podem fer?
  Les estratègies
  Les rutines
Exemples
Conclusions
Referències
José Manuel Pérez Tornero es catedrático de Comunicación (UAB). Director del grupo de investigación Gabinete de Comunicación y Educación (UAB). Doctor honoris causa por la Universidad Aix-Marseille (actual Université de la Mediterranée). Consultor de la UNESCO y de la Comisión Europea en Alfabetización Mediática y Informacional. Director del máster en Comunicación y Educación y del doctorado en Comunicación y Periodismo de la UAB.
Aprendre a ser amb internet
Compartir en Facebook Twitter
Bájate la ficha
Subscríbete a las novedades
TAMBIÉN TE INTERESARÁN:
Aprendre a ser amb internet
Aprendre a estudiar amb internet
VER FICHA
Aprendre a ser amb internet
Aprendre a relacionar-se amb internet
VER FICHA
Aprendre a ser amb internet
Aprendre a llegir amb internet
VER FICHA
Editorial Octaedro

Editorial Octaedro
NIF. B-60059300
c/ Bailén, 5 08010 Barcelona
octaedro@octaedro.com
Teléfono 93 246 40 02

Facebook Twitter Twitter

Hazte usuario    

Suscríbete a las novedades    

Copyright y Aviso Legal    

Contacto
Editorial Octaedro (Barcelona, 1992) especializada en libros sobre educación, tanto para el desarrollo del profesorado como para la actualizacion del alumnado.
Esta web utiliza galletas técnicas propias, y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios. Algunas funcionalidades de esta web podrían no estar disponibles sin estas galletas. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso (más información). X