TECHNICAL DATA
Print edition

ISBN: 9788416828975
Reference: 93107-0
Date: Octubre, 2020
Binding: Rústica
Size: 21x21 cm
Pages: 76

L’Àvia Grill i la defensa de l’aigua

THEME: Infant
COLLECTION: Edicions especials
GENRE: Cuento
Pol·len edicions

16,00

PRINT EDITION

Presentación

L’Àvia Grill i la defensa de l’aigua és una llegenda adaptada als nostres temps, inspirada en el mite ayoreo, que ens anima a lluitar per l’aigua com a bé comú. T’imagines viure sense aigua? Quantes vegades al dia la utilitzes? I si l’aigua costés molt més del que pots pagar? Com beuries, et dutxaries, netejaries i cuinaries? Què cuinaries si no creix res sense aigua? Aquestes preguntes se les va fer la gent de Bolívia quan els van intentar robar l’aigua, i aquest és el conte de com va passar. L’Àvia Grill és un personatge de l’orient de Bolívia que porta l’aigua quan canta. I a Bolívia, entre els anys 2000 i 2003, la gent va haver de lluitar per salvar l’aigua, perquè les grans empreses no els la prenguessin. Es van anomenar les Guerres de l’Aigua.

L’Àvia Grill i la defensa de l’aigua és un conte basat en un bonic vídeo d’animació que commemora les lluites per allò que és de totes i tots, pels nostres béns comuns, que ningú no ens pot treure.

El llibre conté una unes reflexions finals amb l’objectiu de poder dinamitzar la lectura del conte. Les criatures podran fer-se preguntes al voltant de l’aigua, l’ús quotidià que fem d’ella i la importància que sigui un bé comú.

Il·lustrat per Denins Chapon  amb text de Claudia Michel.

Pin It on Pinterest

Share This