TECHNICAL DATA
Print edition

ISBN: 9788416828982
Reference: 93106-0
Date: Octubre, 2020
Binding: Rústica
Size: 24x17 cm
Pages: 32

La diversitat és divertida

THEME: Infant
COLLECTION: Edicions especials
GENRE: Notebook
Pol·len edicions

15,00

PRINT EDITION

Presentación

La diversitat és divertida és un conte per llegir i jugar, acompanyat d’una proposta de dinamització i una guia terminològica.

La diversitat és una de les principals característiques de l’ésser humà i la seva sexualitat, i és l’ingredient necessari per acompanyar la construcció de la identitat de les criatures des de l’escolta, el joc, l’experimentació i el descobriment, entenent-la sempre com a quelcom canviant.
Conèixer la identitat d’una persona només es pot fer a partir del seu propi relat. El conte que tens a les mans és un material interactiu per jugar amb la diversitat, principalment en relació amb la genitalitat, la identitat i l’expressió de gènere. Trobareu 9 personatges que es poden combinar per crear-ne 729 de nous. A més a més, el llibre també conté una pàgina on la criatura es pot dibuixar i descriure’s a si mateixa.

Està escrit en majúscules per facilitar la lectura a qui està començant.
Edat recomanada: entre els 3 i els 8 anys.

La diversitat és divertida ha sigut fet amb la cooperativa Mandràgores. Un projecte que neix el 2016 amb la voluntat de contribuir en l’educació sexual i afectiva d’adolescents, joves i dones, des d’una perspectiva feminista.

Pin It on Pinterest

Share This