SHARE

DATA EDITION
Print edition

ISBN: 9788417219659
Reference: 80176-0
Date: Junio, 2018
Binding: Rústica
Size: 15 x 23
Pages: 200
 
 

Com es pot llegir «El Petit Príncep»

Filosofia per a infants i joves

Collection: Recursos
Octaedro

18,00

PRINT EDITION

Presentation

Durant quinze cursos escolars hem treballat El Petit Príncep amb adolescents, amb gran profit i satisfacció. La candidesa aparent del relat i les possibilitats d’interpretació fan que cadascú se l’apropiï a la seva manera.

En aquesta guia, que prové d’anys de treball en el projecte Filosofia 3/18, hi ha la petjada de Matthew Lipman i tota ella fa flaire de filosofia per a infants. S’hi destaquen substancialment els aspectes filosòfics per sobre d’altres que són tant o més legítims.

A través dels viatges i les tribulacions del petit príncep, trobem conceptes com dubte, veritat, autoritat, efímer i soledat. Els aspectes ètics estan il·lustrats per les virtuts i defectes de personatges paradigmàtics. Tampoc no podem deixar de consignar els aspectes epistemològics assenyalats ja des del primer capítol i que culminen en la coneguda expressió: «L’essencial és invisible als ulls».

El Petit Príncep és un clàssic universal que encara té molt a dir a les generacions actuals.
Roser Grivé

Irene de Puig

43275

Creator of the Noria project together with Angélica Sátiro, she has a degree in Philosophy and Catalan Philology. She was co-founder of Grup IREF (Innovation and Research in the Teaching of Philosophy), which adapted and disseminated in Catalan the books of the international project Philosophy for Children by the philosopher Mathew Lipman. She is currently the director of Grup IREF and coordinator of the Master in Philosophy 3/18 at the University of Girona.


Press /

Pin It on Pinterest

Share This