Alba, Julia

Biografía

Publicaciones

Gabriel, el superheroi

Gabriel, el superheroi

Ser un superheroi no és a l’abast de qualsevol. El superheroi ha de ser invisible, llegir el pensament dels altres, ser el més fort i el més veloç de tots… Però, un dia, en Gabriel va comprendre que aquests superpoders no eren tan impossibles d’aconseguir.

read more
Perdut

Perdut

Perdut explica el dia en què en Gabriel es va perdre en un centre comercial. La Carla el troba tremolant de por en un racó d’un passadís. Ella es presenta com una bona persona disposada a ajudar-lo. Però, com pot saber en Gabriel si és veritat? Podrà confiar en la Carla? A través d’un diàleg intel•ligent entre els dos personatges, aquest llibre mostra als infants les precauciones que han de prendre en una situació com aquesta.

read more
Gabriel, el superhéroe

Gabriel, el superhéroe

Ser un superhéroe no está al alcance de cualquiera. Tiene que ser invisible, leer el pensamiento de los otros, ser el más fuerte y el más veloz de todos… Pero, un día, Gabriel comprendió que estos superpoderes no eran tan imposibles de conseguir.

read more
Perdido

Perdido

Perdido cuenta el día en que Gabriel se perdió durante un paseo por un centro comercial. Carla lo encuentra muerto de miedo en una esquina de un pasillo y le dice que ella es una buena persona y que está dispuesta a ayudarlo. Pero ¿cómo puede Gabriel estar seguro de que eso es verdad? ¿Puede confiar en Carla? A través de un diálogo inteligente entre los dos personajes, el libro muestra a los niños algunos consejos útiles en situaciones como esta.

read more

Pin It on Pinterest