Blanch, Sílvia

Biografía

Publicaciones

El joc a la primera infancia

El joc a la primera infancia

Tothom destaca la importància del joc; tot i així, a la pràctica, es tenen reticències a confiar que quan un infant juga, aprèn de manera significativa. Aquest llibre està escrit per professionals amb anys d’experiència en el camp de l’educació que comparteixen les seves mirades disciplinàries sobre el joc. Els 17 autors d’aquesta obra, convençuts de la gran importància del joc en el desenvolupament i l’aprenentatge en les primeres edats, exposen i argumenten, partint de la investigació i de l’experiència professional, per què el joc és tan fonamental dins i fora de l’escola.
Aquest llibre pot ser una eina molt útil tant per als estudiants de mestre com per als professionals i les famílies. L’estudiant de mestre hi trobarà connexions amb la major part d’assignatures que cursarà durant els seus estudis. Però també s’hi inclouen propostes i reflexions per anar més a fons des de cada àrea, així com suggeriments d’activitats de mestres en actiu, que poden ser d’interès per a professionals dels àmbits de l’educació, la psicologia, la pedagogia, l’educació social, les activitats de lleure, i qualsevol persona que estigui en contacte amb infants.

leer más
El juego en la primera infancia

El juego en la primera infancia

Todo el mundo destaca la importancia del juego; sin embargo, en la práctica, hay reticencias a confiar en que cuando un niño juega, aprende de forma significativa. Este libro está escrito por profesionales con años de experiencia en el campo de la educación que comparten sus diferentes miradas disciplinares sobre el juego. Los 17 autores de esta obra, convencidos de la gran importancia del juego en el desarrollo y el aprendizaje en las primeras edades, exponen y argumentan, partiendo de la investigación y de la experiencia profesional, por qué el juego es tan fundamental dentro y fuera de la escuela.
Este libro puede ser una herramienta muy útil tanto para el alumnado de magisterio como para los profesionales y las familias. Los estudiantes encontrarán en su contenido conexiones con la mayoría de las asignaturas que cursarán durante sus estudios. Pero también se incluyen propuestas para profundizar más desde cada área, así como sugerencias de actividades de docentes en activo, que pueden ser de interés para profesionales de los ámbitos de la educación, psicología, pedagogía, educación social, para quienes ejercen de actividades de tiempo libre, y para cualquier persona que esté en contacto con niños.

leer más

Pin It on Pinterest